Nieuws

21-12-18 - Zijbeplating rolkooi

Beste allemaal,

Wij zien al veel foto's voorbij komen van de mensen die bezig zijn met de zijbeplating in de rol kooi goed bezig!

Maar zien bij enkele fouten voorbij komen na dat wij navraag bij Adrian Blackwell (BriSCA keurmeester) hebben gedaan zijn we er achter gekomen dat de plaat van 1200mm niet op zich zelf kan eindigen maar moet eindeigen met een pilaar van minimaal 25x2,5mm. of laat de plaat door lopen in de hoek was zijn opmerking.

Zie gele pilaar op tekening

 

21-12-18 - Pinto rev limiter update

Beste zie de link er is eindelijk meer duidelijkheid over de REV limiters. Zie link voor info.

REV limiters V2

21-12-2018 - National Series 2019

Michael Schutter en ik (Lars Verstappen) zijn al een tijdje bezig om iets anders op te zetten voor het behalen van het zilveren dak in de Stockcar F2. Wij hebben veel contact hier over gehad in Engeland hoe zei dit voor 2 jaar terug hebben opgezet omdat dit ons een perfect systeem leek om over te nemen, dat hebben wij uiteindelijk ook gedaan. Hier over hebben wij vergaderd tijdens de jaar vergadering van de rijders vereniging op 15-12-18 en is door alle aanwezige leden zeer positief bevonden. Aan de hand daar van zijn wij dit verder gaan uitwerken en met een plan gekomen (dit vindt je terug in de rode link). Wij zijn op het moment in overleg met de promotors hier over als wij meer duidelijkheid hebben laten we dit weten.

National Series 2019 V2.1

 

21-12-2018 - Notulen rijders groep jaar vergadering

Vorige week zaterdag heeft er een jaar vergadering plaats gevonden waar wij nu de notulen naar buiten brengen.  (zie rode link)

Link naar de notulen:

Notulen 15-12-18

18-10-2018 - Notulen rijders groep vergadering

Vorige week woensdag is de rijders groep bij elkaar gekomen voor een vergadering om te het een ander te bespreken, mochten hier nog aan of opmerkingen zijn of zelfs ideeën horen wij dat graag en kan dat bij een van de leden door gegeven worden voor 5 december 2018 dan kunnen wij dit mee nemen in de jaar vergadering. of mail dit naar de Rijders vereniging (zie rode link) 

Link naar de notulen:
Notulen 10-10-2018 

28-05-2018 - Shale only meeting

F2 Shale only op Posterholt!
Naar aanleiding van het grote succes vorig jaar met de Shale only meeting in Skegness is er bij Posterholt de vraag neergelegd of in het speedweekend van 11 & 12 Augustus er een soortgelijk iets mogelijk is.

Er zullen dus F2 shale/dirt auto’s apart van de F2 asfalt gaan rijden. Dit betekent verder niets over de toekomst van de klasse dat deze gesplitst zal worden(dit zal niet gaan gebeuren) maar geeft de shale coureur de kans om een weekendje op asfalt te racen op een echte stockcarbaan zonder dat je om de oren wordt gereden door de asfalt auto’s.

Er is een speciale regeling wat betreft de licentie voor gastklasses.

Qua reglement (geluid etc) is het compleet hetzelfde als op shale/dirt. Je zult waarschijnlijk alleen een rem rechtsvoor erbij aan moeten sluiten

De enige eis van de organisatie is dat er minimaal 20 coureurs aan de start moeten staan.

Inschrijving zal verlopen via de website van Lars,

28-05-2018 - Pinto rev limiters

Helaas zijn de pinto rev limiters nog niet geleverd door de Brisca (ook niet aan eventuele dealers in Nederland).

Zoals het nu lijkt worden ze (indien je ze hebt besteld) deze week opgestuurd. Hierdoor is het nog steeds de bedoeling om ze zo snel mogelijk verplicht te stellen. Maar als we realistisch zijn is 1 juni niet haalbaar (in Nederland).

Daarom wordt de ingangsdatum (IN NEDERLAND) verschoven naar 30 juni.
Op deze manier hebben alle coureurs de tijd om ze te krijgen en in te bouwen.

LET OP! Bestel je rev limiter WEL!! Dit kan via de Brisca via ‘van Spijker Motorsport’ of Jan Bekkers (en misschien zijn we wel 1 of 2 vergeten).
Ps. Als je in Engeland rijd is 1 juni nog steeds de ingangsdatum.

02-05-2018 - Pinto Rev Limiters

Zoals een aantal misschien al opgemerkt hadden heeft de Brisca ook toegegeven dat 1 mei niet haalbaar was.

http://briscaf2.com/…/2-litre-pinto-rev-limiter-introductio…

Zij stellen de ingangsdatum uit tot 1 juni. Dit komt overeen met de 3 juni die wij nu in Nederland aanhouden.

de rev limiters kunnen al gepreorderd worden op Info@vanspijkermotorsport.com28-03-2018 - Yokohama RY818

Hou er rekening mee dat vanaf aanstaande zondag voor de rest van het seizoen de nieuwe rechts achter band verplicht is zowel in de senioren als de junioren. Geen excuus mogelijk bij de keuring de band er niet op zitten is helaas ook niet starten. 

28-03-2018 - Race recievers

Na overleg met FAC Blauwhuis en NAC Kollum is er besloten om dezelfde frequentie te gebruiken als op Emmen. Dit betekent dat je op alle 3 de dirt/shale banen met dezelfde frequentie kunt rijden.

Frequentie 4543215

raceceiver kanaal 346
Nitro Bee kanaal 114520-03-2018 - pinto rev limiter

Nadat we vrijdagavond melden om de ingangsdatum voor rev limiter (toerenbegrenser) 2 weken te verplaatsen, kwam ook de Brisca de volgende dag met een uitstel. De Brisca heeft er voor gekozen om de ingangsdatum een maand te verschuiven. Om het reglement gelijk te houden zullen we dit in Nederland ook aanhouden.

We zullen de komende tijd de promotors hier ook van op de hoogte stellen.

De nieuwe ingangsdatum = 1 mei 2018 (de 1ste wedstrijd met de rev limiter zal 10 mei Blauwhuis zijn)


Zie link voor meer info.16-03-2018 - Lelystad race reciever

Het is ons duidelijk geworden dat de kanalen per merk receiver kunnen verschillen. Het kanaal is niet belangrijk maar het gaat om de frequentie.


Bijv voor Lelystad:

Met een receiver van het merk Raceceiver is het kanaal 521 waar frequentie 4565000 zit.

Met een Nitro Bee receiver heb je op kanaal 1320 frequentie 4565000.

Nogmaals het gaat om de frequentie niet om het kanaal.

06-03-2018 - Stand van zaken

zie de link voor de stand van zaken van januari & februari 2018

06-03-2018 - Rijders vereniging

De label's en de boekjes en de bijbehorende sticker als bewijs van betaling zijn beschikbaar. Deze zullen op komende racedagen verkrijgbaar zijn bij Maarten de Boer. De plaats van de label zal worden als onderstaand op de foto. Dit is aan het kruis vanaf de achterste hoofdchassisbalk. Of in overleg met maarten indien het kruis niet aanwezig is. Kosten van het boekje + label bedragen €6,-

25-02-2018 - Aanbiedigen

Heb jij als ondernemer een aanbieding waar de rijder iets aan heeft (banden aanbieding etc.) Neem dan contact met ons op en dan zetten wij het in de web shop met een verwijzing naar de site of contact gegevens. Wij gaan niet allerlij artikelen hier op zetten puur en alleen een aanbieding van de rijder wat aan heeft. 

25-02-2018 - Nieuwe website

De website is nog niet helemaal klaar maar wordt stap voor stap bijgewerkt om iedereen van de juiste informatie te voorzien. Mochten er vragen zijn of opmerkingen vul dan het contact formulier in op de website alvast bedankt.